Головна  →  Новини  →  5 вересня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

5 вересня в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Головуючий розпочав засідання з обговорення питань щодо наявності гарячого водопостачання в житлових будинках Подільського району. Так, наразі в 73 будинках відсутня гаряча вода через пошкодження, на яких ведуться відновлювальні роботи. Також представник КП «Київтеплоенерго» доповів, що з 9 вересня на тиждень буде зупинено роботу районної котельні «Виноградар» для проведення ремонтних робіт. «З метою забезпечення комфорту мешканців району необхідно розмістити інформації (оголошення) для мешканців будинків зазначивши про початок та закінчення ремонтних робіт», - зазначив Микола Дубовик.

У ході засідання обговорили стан підготовки до опалювального сезону. Так, наразі зареєстровано 303 акти готовності на житлові будинки, освітні заклади, заклади охорони здоров’я та культури 100-відсотково готові до зими.

Під час засідання оперативного штабу обговорили й питання, з якими звертаються подоляни до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканців найбільше турбували питання щодо встановлення пандусів в житлових будинках, відновлення ліфтових кнопок, прибирання арматури після демонтажу дитячого майданчику та видалення сухостійних дерев.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024