Головна  →  Новини  →  5 вересня 2019

21 вересня відбудуться ІV традиційні змагання «Спортивна рибна ловля»

21 вересня відбудуться ІV традиційні змагання «Спортивна рибна ловля»

21 вересня з 09:00 до 16:00 у Центрі сімейної риболовлі «Білі камені» відбудуться ІV традиційні змагання «Спортивна рибна ловля» для учасників АТО/ООС, волонтерів і членів їхніх сімей.

У спортивній риболовлі з поплавковою вудкою з берега візьмуть участь 70 сімей демобілізованих учасників  АТО/ООС, волонтерів. У програмі також творчі майстер-класи, сімейна ігротека, частування та розваги для всієї родини. За потребою всі охочі зможуть на місці отримати консультацію соціального працівника та психолога.

Організація такого дозвілля – одна із складових частин комплексної системної допомоги у соціальній адаптації і реабілітації для учасників АТО/ООС та їхніх родин. Змагання «Спортивна рибна ловля» уже четвертий рік поспіль об’єднує понад 200 учасників. Адаптаційні заходи як частина реабілітаційного процесу допомагають родинам учасників АТО/ООС пережити травмуючи події, подолати кризи в сімейних стосунках, відновити повноцінне спілкування. 

Організатор змагань – Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Служби у справах дітей та сім’ї КМДА.

Запрошуємо представників ЗМІ висвітлити цю подію.

Місце проведення: вул. Промислова, 4, Центр сімейної риболовлі «Білі камені».

Детальніше – за тел.: 063-249-55-69,  097- 528-96-09, 456-77-81 (Шабатіна Анна).

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024