КМДА Київська міська державна адміністрація


4 вересня 2019

Планова профілактична промивка мереж у Подільському районі

Планова профілактична промивка мереж у Подільському районі

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Подільському районі.

У зону робіт потраплять мережі житлового масиву «Виноградар», а саме: просп. Правди, просп. Свободи, просп. Г. Гонгадзе, вул. В. Порика, вул. Світлицького, пров. Межовий, вул. Косенка, вул. Канівська, вул. М. Джаліля, вул. Їжакевича,  вул. Золочевська, вул. Чигиринська, вул. Газопровідна, вул. Осиповського. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 05 на 06 вересня, а саме з 23.00 до 07.00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуарів чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Виноградар».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Джерело: https://vodokanal.kiev.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.