КМДА Київська міська державна адміністрація


4 вересня 2019

Питання реконструкції центральної частини району та підготовки до святкування дня народження Андріївського узвозу обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Питання реконструкції центральної частини району та підготовки до святкування дня народження Андріївського узвозу обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

3 вересня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради обговорили просування експертизи проектів в межах концепцій «Київ самобутній» та «Київська вітальня». Йшла мова й про проблемні питання проектування нового транспортно-пересадочного вузла в межах реконструкції Контрактової площі.

Представник КО «Київзеленбуд», у свою чергу, доповів про завершення встановлення системи поливу в сквері на вулиці Почайнинській та стан налагодження зрошувальної системи в сквері на вулиці Кирилівській.

Також Валентин Мондриївський запросив усіх долучитись до святкування дня народження Андріївського узвозу. «7-8 вересня на киян та гостей міста чекає велика святкова програма. У ці вихідні там пройде фестиваль вуличних мистецтв, зважаючи на це очікується велика кількість відвідувачів. Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані. Крім того, необхідно подбати про вчасний вивіз сміття та наявність необхідної кількості сміттєвих контейнерів і урн, особливо це стосується місць масового відпочинку. Також необхідно перевірити стан освітлення вулиці та до початку святкування усунути виявлені недоліки», - дав доручення Валентин Мондриївський.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.