Головна  →  Новини  →  3 вересня 2019

Підготовку господарства району до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років обговорили під час апаратної наради (фото)

Підготовку господарства району до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років обговорили під час апаратної наради (фото)

3 вересня в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

Головуючий розпочав нараду з нагородження учасників виборчого процесу чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, які проживають на території міста Києва, Почесними грамотами та Подякою Центральної виборчої комісії за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки і проведення зазначених виборів та сприяння Центральній виборчій комісії у здійснені нею передбачених законодавством України повноважень. Також від імені голови Центральної виборчої комісії Тетяни Сліпачук він висловив подяку присутнім за вклад у забезпеченні реалізації виборчих прав громадян та побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя, усіляких гараздів.

Керівники комунальних підприємств та самостійних структурних підрозділів Подільської РДА доповіли про стан підготовки до опалювального сезону. Так, наразі зареєстровано 300 актів готовності на житлові будинки; заклади освіти, культури та охорони здоров’я 100-відсотково готові до опалювального сезону. «До 15 вересня усі житлові будинки району повинні бути підготовлені до зими, тому необхідно посилити роботу в цьому напрямку для вчасної підготовки господарства району до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років», - зазначив Микола Дубовик.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. За його словами, станом на 3 вересня 67% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Також він нагадав присутнім, що 7-8 в Києві відбудеться захід "Свято "День народження Андріївського узвозу", а 22 вересня українці відзначатимуть День партизанської слави.

За результатами наради Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024