Головна  →  Новини  →  29 серпня 2019

Разом в протидії епідемії кору!

Разом в протидії епідемії кору!

Методист управління освіти Подільського району та голова Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві долучилися до круглого столу «Україна – СПАЛАХ КОРУ. Методи та шляхи об’єднання зусиль заради подолання спалаху кору», що відбувся 29 серпня в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ». Організатором круглого столу виступила Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України. До круглого столу також долучилися представники Департаменту освіти та науки Київської міської державної адміністрації, члени комісії охорони здоров’я та соціального захисту населення при КМДА, представники Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, представники районних управлінь освіти та відділів охорони здоров’я.

Мета круглого столу полягала в об’єднанні зусиль державних структур, закладів освіти, охорони здоров’я, громадських організацій для роботи з формування прихильності населення до вакцинації. У зв'язку з цим є необхідність в проведенні просвітницьких акцій в людних місцях для роз’яснення потрібності вакцинації, інформування, де можливо зробити щеплення. Також є потреба в активізації проведення санітарно-просвітницької роботи щодо заходів особистої та громадської профілактики, вчасного звернення за медичною допомогою.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024