Головна  →  Новини  →  29 серпня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

29 серпня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання головуючий закцентував увагу керівників комунальних підприємств на необхідності ретельної перевірки підвальних приміщень щодо наявності підтікань та тріщин у межах підготовки до опалювального сезону. «Незаконні перепланування квартир можуть спровокувати аварійний стан будинку, виникнення тріщин несучих стін тощо. Тому, під час обстежень теплопунктів необхідно звертати увагу на загальний стан житлових будинків для уникнення обвалів», - зауважив Микола Григорович.

У ході засідання обговорили стан підготовки до опалювального сезону. Так, наразі зареєстровано 240 актів готовності на житлові будинки, 14 – на освітні заклади, заклади охорони здоров’я та культури 100-відсотково готові до зими.

Під час засідання оперативного штабу обговорили й питання, з якими звертаються подоляни до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканців найбільше турбували питання щодо вивезення великогабаритних відходів та відсутності накриття люків на проїжджій частині.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024