КМДА Київська міська державна адміністрація


28 серпня 2019

У Подільському районі провели Серпневу педагогічну конференцію «Разом ми досягнемо успіху більшого, ніж поодинці» (фото)

У Подільському районі провели Серпневу педагогічну конференцію «Разом ми досягнемо успіху більшого, ніж поодинці» (фото)

28 серпня відбулася районна Серпнева педагогічна конференція «Разом ми досягнемо успіху більшого, ніж поодинці». У заході взяли участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський та голова Подільскої районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов.

Управління освіти Подільського району продемонструвало злагоджену роботу освітянської команди подолян за темою «Освітня лабораторія» у форматі тімбілдінгу. Метою заходу було створити візитку та бренд Подільскої освіти, налаштуватися на плідну та творчу роботу у новому навчальному році.Девізом заходу став вислів: «Разом ми досягнемо успіху більшого, ніж поодинці!», бо кожен з освітянської команди подолян є унікальним керівником та професіоналом своєї справи, а разом це ціла команда, яка впроваджує реформу освіти в життя, формує майбутнє нашої України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.