КМДА Київська міська державна адміністрація


27 серпня 2019

Для безробітних Подільського району провели День відкритих дверей

Для безробітних Подільського району провели День відкритих дверей

27 серпня в приміщенні Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся початок Дня відкритих дверей Іміджево-видавничого центра Національної гвардії України.

Метою проведення заходу є надання можливості роботодавцю презентувати організацію, а безробітним ознайомитись із несенням військової служби за контрактом та з переліком вакантних посад військових частин Національної гвардії України.

На захід було запрошено безробітних, які стоять на обліку, на вакантні посади: фахівця, механіка, водія автотранспортних засобів, кухаря, помічника начальника чергової частини, такелажника, моториста, техніка.

Старший офіцер відділу комплектування Національної гвардії України Олександр Шинкаренко розповів учасникам про вакантні посади військових частин Національної гвардії України, щомісячне матеріальне забезпечення, медичне забезпечення, пільги для військовослужбовця та членів сім’ї, можливість зарахування на денну форму навчання до Національної академії Національної гвардії України (м. Харків) та Київського факультету Національної академії Національної гвардії України (м. Київ) за умови складання іспитів.   

Всього в заході взяло участь 9 безробітних, 2 з яких зацікавились можливістю проходження служби за контрактом.

Наприкінці заходу безробітні ставили запитання, на що отримували вичерпні відповіді, а також отримали листівки з детальною інформацією та контактами для зв’язку.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.