КМДА Київська міська державна адміністрація


27 серпня 2019

Віктор Смирнов провів щотижневу апаратну нараду (фото)

Віктор Смирнов провів щотижневу апаратну нараду (фото)

27 серпня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради очільник району подякував керівникам комунальних служб за гарну роботу з прибирання території району під час святкування Дня Незалежності України. «Відчувається скоординованість та злагодженість дій між службами, які працювали у посиленому режимі у вихідні та святкові дні. Не втрачаємо темпів, адже кількість відвідувачів центральної частини району не зменшується, тому маємо консолідувати зусилля та забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб в цьому напрямку», - зазначив Віктор Смирнов.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Так, за його словами наразі 127 житлових будинків залишаються без гарячої води, 30 – у зв’язку з проведенням ремонтів тепломереж, 87 – із-за проведення гідравлічних випробувань. Також він повідомив, що залишаються неліквідованими після проведення ремонтних робіт 400 розриттів.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на кінець минулого тижня 66,4% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.