Головна  →  Новини  →  21 серпня 2019

Запрошуємо взяти участь в щорічному опитуванні

Запрошуємо взяти участь в щорічному опитуванні

Центром комплексних досліджень з питань антимонопольної політики, який є державною науковою установою, проводиться щорічне опитування суб’єктів господарювання за анкетою «Дослідження стану конкуренції та конкурентної політики в Україні», розробленої Комітетом та ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України».

Результати анкетного опитування суб’єктів господарювання використовуються при підготовці аналітичних матеріалів щодо стану розвитку конкуренції та конкурентного середовища в Україні, а також можуть стати базою щодо інформаційного забезпечення визначення та формування подальших шляхів реалізації конкурентної політики на регіональному та загальнодержавних ринках України.

Опитування розраховане на керівників, заступників керівників з питань комерційної чи фінансової роботи, або керівників підрозділів збуту, які можуть кваліфіковано відповісти на запитання анкети, шляхом її заповнення.

Анкета розміщена  за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1ZKyXlOD4HHprsvgoULbGQ86D4ERZZy1cBWudKRhPCo/viewform?edit_requested=true.

Дане опитування є анонімним. Отримані дані є конфеденційними і будуть використані в узагальненому вигляді.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024