Головна  →  Новини  →  20 серпня 2019

Валентин Мондриївський обговорив питання облаштування центральної частини району з учасниками щотижневої наради (фото)

Валентин Мондриївський обговорив питання облаштування центральної частини району з учасниками щотижневої наради (фото)

20 серпня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсен Крикун доповів, що вже 6 ліфтів в житлових будинках було відремонтовано за програмою «95/5» (95% витрат бере на себе місто, 5% - громада), і зараз працівники підприємства намагаються якомога більше поширити інформацію про дану програму серед мешканців.

Директор КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району м. Києва» Олег Хмарський зазначив, що схвалено проектну документацію щодо реконструкції вулиці Покровської і невдовзі там розпочнуть ремонтні роботи. Також він доповів про стан зливоприймачів на вулиці Світлицького, де постійно проводяться сезонні ярмарки.

З питань утримання центральної частини району доповів т.в.о. директора КП «Поділ-благоустрій» В’ячеслав Назаренко. За його словами, боларди на Андріївському узвозі і Поштовій площі функціонують без перебоїв. «У разі виходу з ладу болардів необхідно у найкоротші терміни здійснювати їх відновлення та ремонт», - зауважив Валентин Мондриївський.

Також головуючий нагадав присутнім, що попереду вихідні та святкові дні. «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані. Особливу увагу звернути на утримання центральної частини району. Андріївський узвіз, Контрактова та Поштова площі, вул. Петра Сагайдачного - це місця, за якими оцінюють місто. Вони повинні постійно виглядати ошатними та привабливими для киян та гостей столиці, особливо під час святкування Дня Незалежності України», - звернувся до керівників комунальних підприємств Валентин Мондриївський.

Також під час наради директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько доповіла, що наразі триває ремонт з реконструкції дитячого майданчика в парку відпочинку «Березовий Гай».

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024