Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

Олександр Попов вручив членські квитки юним динамівцям

Голова КМДА Олександр Попов вручив членські квитки та привітав нових членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Урочистості відбулися у рамках акції «День відкритих дверей», які проходили у столичному Будинку фізичної культури «Динамо».

«Спортсмени фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» – це справжні легенди перемог, які є прикладом для багатьох поколінь. Загалом динамівська школа – прекрасний приклад філософії доступного спорту, а це дуже важливо для мешканців сучасного Києва. Сьогодні ми бачимо зовсім юних вихованців славетного товариства, які особистим прикладом популяризують ідею масового спорту та мають усі шанси досягти нових перемог і продовжити літопис «Динамо», – зазначив Олександр Попов.

Під час заходу очільник міськдержадміністрації поспілкувався з вихованцями ДЮСШ, учасниками команд спортивних секцій Київської міської організації ФСТ «Динамо» України, спортсменами, тренерами та ветеранами вітчизняного спорту. Олександр Попов розповів громаді про загальноміські ініціативи та проекти залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Зауважимо, що з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України протягом вересня у 27 територіальних організаціях фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбудуться «Дні відкритих дверей». Загалом до лав товариства приєднається близько 450 юних спортсменів-динамівців.

Протягом першого півріччя 2013 року 6762 спортсменів-динамівців взяли участь у міжнародних та всеукраїнських змаганнях з олімпійських і неолімпійських видів спорту. За цей період спортсмени товариства на чемпіонатах світу та Європи здобули 192 нагороди (68 золотих, 49 срібних, 75 бронзових). Крім того, на ХХVІІ Всесвітній літній Універсіаді із 77 нагород, які здобули спортсмени України, 44 нагороди вибороли динамівці. Чемпіонами та призерами Універсіади стали 49 спортсмені-динамівців з 18 територіальних організацій ФСТ «Динамо».

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9892.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024