КМДА Київська міська державна адміністрація


15 серпня 2019

На вихідних на Хрещатику проходитиме щорічний загальноміський шкільний ярмарок

На вихідних на Хрещатику проходитиме щорічний загальноміський шкільний ярмарок

17 та 18 серпня із 09:00 до 20:00 на Хрещатику проходитиме щорічний загальноміський шкільний ярмарок. Про це нагадують у КП «Київський міський магазин».

Об’єкти торгівлі зі шкільною формою, спортивним одягом, взуттям, канцелярією, шкільними рюкзаками і ранцями будуть розташовуватися на широкому тротуарі вздовж проїжджої частини – біля виходу зі станції метро «Хрещатик».

Особливістю ярмарку є те, що це соціальний проект, тож усі шкільні речі можна придбати за цінами нижчими на 10-15%, ніж у торговельній мережі.

На шкільному ярмарку 2019 буде представлений величезний асортимент товарів від українських і зарубіжних виробників: шкільна форма, рюкзаки та портфелі, одяг і взуття для наймодніших школярів, розумні гаджети, зошити, маркери, суперручки та багато інших цікавих і необхідних аксесуарів.

Окрім того, на школярів очікуватимуть велика зона розваг та майстер-класів, веселі конкурси та вікторини, ігри з аніматорами, подарунки від партнерів.

Також у рамках заходу відбудеться фестиваль дитячої творчості від «LolaKIDS FEST» та фестиваль дитячої моди «UKRAINIAN KID’S FASHION WEEK» #UKFW, на якому 80 юних моделей агенції продемонструють на подіумі кращі колекції 20 українських дизайнерів та брендів.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.