Головна  →  Новини  →  15 серпня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

15 серпня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання головний інженер КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталій Музиченко повідомив, що станом на сьогодні зареєстровано 115 актів готовності на житлові будинки. Також представники відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини та відділу охорони здоров’я доповіли, що зареєстровано 4 актів готовності на заклади культури та 6 – на заклади охорони здоров’я.

Представник КП «Київтеплоенерго» повідомив, що тривають гідравлічні випробування тепломереж. Наразі 109 житлових будинків залишаються без гарячого водопостачання: 65 – із-за пошкодження тепломереж, 44 – із-за поточних випробувань.

Крім того, представник ТОВ «Майстерліфт» доповів, що було поновлено роботу ліфтів на вулиці Василя Порика, 15, де цього тижня було вкрадено 4 ліфтові котушки. «Оскільки за цією адресою крадіжки ліфтового обладнання відбуваються систематично, то є велика потреба встановити у під’їздах будинку відеокамери для виявлення осіб, які їх здійснюють», - зазначив Микола Григорович.   

Також на засідання оперативного штабу завітали мешканці житлового масиву Воздвиженка, які визначили місця, де потрібно поновити каналізаційні люки. Їхні пропозиції були внесені до протоколу для подальшого опрацювання.

Під час засідання обговорили і питання, з якими звертаються подоляни до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканців найбільше турбували питання щодо відсутності гарячого і холодного водопостачання, стану дитячих майданчиків та ліквідації розриттів.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024