КМДА Київська міська державна адміністрація


13 серпня 2019

Авіакомпанія Turkish Airlines зніме ролик про туристичну привабливість Києва (+фото)

Авіакомпанія Turkish Airlines зніме ролик про туристичну привабливість Києва (+фото)

Турецький авіаперевізник планує відзняти промо-ролик для своєї нової рекламної кампанії з метою популяризації Києва та задля збільшення туристичних потоків до нашої столиці. Про це під час зустрічі з Генеральним директором компанії Turkish Airlines у Києві Дінчером Саєджі заявила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Turkish Airlines єдина компанія, яка почала такий проект в Україні – зйомку промо-роликів про міста, де вона має постійні рейси. На сьогодні потік туристів із Туреччини зріс удвічі, але ми вважаємо його недостатнім і хочемо його ще збільшити. Адже, наприклад, лише у Стамбулі проживає 15 млн населення, але потік туристів із Туреччини за півроку склав лише близько 60 тисяч. Туризм є однією із пріоритетних наших галузей, а ці ролики допоможуть нам у промоції нашого міста», – зазначила Марина Хонда.

Спершу зйомки мали відбуватися на Золотих воротах, Андріївському узвозі, Бесарабській площі, у Софійському соборі та у Національній опері, у парку «Феофанія», у Національному музеї архітектури та побуту та на інших туристичних локаціях. Проте після зустрічі з представниками міської влади, компанія планує додати до переліку локацій новий пішохідно-велосипедний міст, станцію метро «Арсенальна» та пішохідний міст на Труханів острів.

У рамках зустрічі Марина Хонда та Дінчер Саєджі також обговорили додаткові можливості залучення туристів до Києва. Зокрема, за словами Марини Хонди, у туристичній галузі Київ та Стамбул дуже схожі, адже столиця України, так само як і найбільше місто Туреччини, позиціонує себе як «місто на уік-енд».

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.