КМДА Київська міська державна адміністрація


13 серпня 2019

Валентин Мондриївський провів нараду з питань облаштування та реновації центральної частини Подільського району (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду з питань облаштування та реновації центральної частини Подільського району (фото)

13 серпня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

У ході наради заступник директора КП УЗН Подільського району м. Києва Ліля Крікун доповіла, що з 19 серпня розпочнуться роботи з реконструкції дитячого майданчика в парку відпочинку «Березовий гай». Також вона повідомила, що тривають роботи з налагодження поливу в сквері на вулиці Покровській.

Директор КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району м. Києва» Олег Хмарський зазначив, що закінчено ремонтні роботи дорожнього покриття на вулиці Наталії Ужвій, наразі там усувають виявлені недоліки.

Особливу увагу під час наради Валентин Мондриївський приділив питанню прибирання Поштової площі. «Прибирання на Поштовій площі повинно бути цілодобовим. Це візитівка району, яку відвідує велика кількість туристів кожного дня. Тому, необхідно постійно контролювати процес прибирання в цій частині району», - зазначив він.

Також у ході наради обговорили процес проходження експертиз проектною документацію щодо реконструкції фонтану «Самсон». Реставраційні роботи планується розпочати у наступному році.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.