Головна  →  Новини  →  13 серпня 2019

Віталій Кличко показав, як будують нові сходи від Андріївської церкви до Алеї художників і парку «Володимирська гірка» (+фото)

Віталій Кличко показав, як будують нові сходи від Андріївської церкви до Алеї художників і парку «Володимирська гірка» (+фото)

Мер Києва Віталій Кличко показав, як будують нові сходи від Андріївської церкви до Алеї художників і парку «Володимирська гірка». Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ми продовжуємо робити наш Київ красивішим та комфортнішим! Облаштовуємо і привабливі локації для киян та туристів. Сьогодні тривають роботи з будівництва нових сходів від Андріївської церкви до Алеї художників і парку «Володимирська гірка». Вони стануть ще одним гарним місцем великого туристичного маршруту в історичному центрі столиці. Сходи будуть залізобетонні з накладками з деревини на сходинках, із підсвіткою на перилах», – зазначив Віталій Кличко у дописі.

Також, за словами мера, тривають роботи з реконструкції другої черги парку «Володимирська гірка». Там вже вимостили доріжки, встановили освітлення та систему відеоспостереження. Звели і дві нових альтанки, а ту, що була в парку, – реконструювали. Укріпили підпірними стінками і схили, на яких стоять альтанки.

«Обидві локації – нові сходи від Андріївської церкви та другу чергу «Володимирської гірки» – плануємо презентувати восени», – підкреслив Віталій Кличко.

Фото за посиланням: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024