КМДА Київська міська державна адміністрація


13 серпня 2019

Питання щодо роботи ліфтового господарства та підготовки до опалювального сезону обговорили під час апаратної наради (фото)

Питання щодо роботи ліфтового господарства та підготовки до опалювального сезону обговорили під час апаратної наради (фото)

13 серпня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Віктор Смирнов звернув увагу присутніх на питання, пов'язані з прибиранням території району. «Необхідно забезпечити безперебійну роботу усіх комунальних служб для щоденного прибирання та утримання в належному санітарно-технічному стані центральної частини району. Наша мета – якісне та вчасне прибирання району, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці. Крім того, необхідно подбати про вчасний вивіз сміття та наявність необхідної кількості сміттєвих контейнерів і урн», - дав доручення очільник району. Також він запросив усіх долучитись до святкування 28-ї річниці незалежності України до Подільського району.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Він повідомив, що 14 серпня в житловому масиві Вітряні гори закінчуються планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період, у зв’язку з чим у будинках буде відновлене гаряче водопостачання. Також він повідомив, що наразі зареєстровано 92 акти готовності на житлові будинки, 4 – на заклади охорони здоров’я, 3 – на заклади освіти, 4 – на заклади культури.

Крім того, Віктор Смирнов зосередив увагу присутніх на скарги мешканців щодо роботи ліфтового господарства. «Необхідно тримати на постійному контролі питання щодо відновлення роботи непрацюючих ліфтів на території Подільського району та не допускати простою ліфтів більше однієї доби. Також максимально виконати поточні дрібні ремонти для забезпечення комфорту мешканців району», - зазначив він.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Станом на 13 серпня 66,1% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Крім того, він повідомив, що у межах проекту «Лікар у Вашому домі» було обстежено 4192 особи, які мешкають у Подільському районі.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.