КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2019

Продовжуються ремонтні роботи на Мостицькому каналізаційному колекторі

Продовжуються ремонтні роботи на Мостицькому каналізаційному колекторі

Продовжуються ремонтні роботи на Мостицькому каналізаційному колекторі глибокого залягання. Як повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал», працівники чергують на об’єкті у цілодобовому режимі.

Станом на зараз стабілізовано провал на аварійній ділянці колектора діаметром 2000 мм та довжиною 33 м. Задля цього було вибудовано цегляну заглушку та застосовано 30 куб. м піщано-цементної суміші.

Також було замінено 55 м зруйнованого трубопроводу діаметром 1500 мм на новий склопластиковий трубопровід діаметром 1200 мм.

Наразі продовжуються земляні роботи з підготовки котловану для укладки ще 33-х метрів склопластикової труби, а також виконуються підготовчі роботи до реконструкції каналізаційної камери.

Поки триває ліквідація аварії, стоки транспортуються через тимчасовий перепускний трубопровід діаметром 500-600 мм. Водопостачання та водовідведення житлового масиву здійснюються у штатному режимі, без обмежень.

Нагадаємо, аварія сталася 12 липня в районі вул. Мостицької, 9. На проїжджій частині вулиці утворилося провалля через руйнацію залізобетонного колектора внаслідок дії газової корозії.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.