КМДА Київська міська державна адміністрація


9 серпня 2019

25 серпня у Києві відбудеться чемпіонат світу зі Streetlifting і Workout рекордам, а також чемпіонат України зі Street Workout – 2019

25 серпня у Києві відбудеться чемпіонат світу зі Streetlifting і Workout рекордам, а також чемпіонат України зі Street Workout – 2019

25 серпня у столиці України відбудеться наймасштабніша спортивна подія  – чемпіонат світу зі Streetlifting і Workout рекордам, а також чемпіонат України зі Street Workout – 2019. Про це повідомили у федерації Street Workout Ukraine.

Біля Арки дружби народів на чемпіонаті з найпопулярнішого спортивного руху Street Workout зустрінуться понад 150 учасників із 15 країн світу і 25 міст України, які боротимуться за звання найсильнішого атлета світу і країни. Особливістю чемпіонату 2019 року стане участь дітей у віці від 5 років.

Streetlifting – це силова дисципліна, у якій атлет віджимається на брусах, підтягується на турніку з максимальним додатковим обтяженням на одне повторення у своїй ваговій категорії. Streetlifting – це аналог пауерліфтингу.

Street Workout – це тренування на відкритому просторі, атлет тренується на турніках і брусах, із використанням і без використання додаткового обладнання. Головний принцип – свобода, тренування коли завгодно, де завгодно і на чому завгодно без будь-яких фінансових витрат.

Організатор заходу – федерація Street Workout Ukraine.

Очолювати суддівську колегію буде дворазовий чемпіон світу зі Street Workout, світовий рекордсмен і суддя вищої категорії Євген Кочерга. Суддівська колегія складається із шести акредитованих членів.

Організатор повідомляє, що серед гостей – імениті Workout-атлети Європи і Азії; зірки шоу-бізнесу; олімпійські чемпіони та легенди спорту.

У програмі чемпіонату світу зі Streetlifting і Workout рекордів:

10:00 – офіційний початок чемпіонату світу зі Streetlifting;

15:00– офіційний початок чемпіонату світу зі Workout рекордів;

18:00 – офіційний початок чемпіонату України зі Street Workout;

20:30 – урочисте нагородження учасників чемпіонату світу і чемпіонату України;

21:00 – Workout Show Time, показові виступи у вільному стилі від кращих атлетів;

22:00 – завершення чемпіонату.

Подробиці на офіційних ресурсах: https://street-workout.org/,  

https://t.me/workoutacademyhttps://www.instagram.com/workout.academy.official/https://www.facebook.com/wswsfederation/.

Додаткова інформація: Гауранітай Шуліка, 063 192 89 89, e-mail:[email protected]

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.