КМДА Київська міська державна адміністрація


8 серпня 2019

Микола Дубовик наголосив на необхідності вчасно підготувати освітні заклади до опалювального сезону (фото)

Микола Дубовик наголосив на необхідності вчасно підготувати освітні заклади до опалювального сезону (фото)

8 серпня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Микола Дубовик розпочав засідання з обговорення нагального питання – підготовки до опалювального сезону. Так, за словами головного інженера КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталія Музиченка, обстеження теплопунктів житлових будинків та реєстрація актів готовності відбувається згідно з графіком. Станом на 8 серпня зареєстровано 57 актів готовності.

Також заслухали представників управління освіти та відділу охорони здоров’я щодо стану підготовки закладів до опалювального сезону. «Всі освітні заклади до початку навчального року повинні бути 100-відсотково підготовлені до осінньо-зимового періоду. Необхідно протягом серпня  активізувати роботу у цьому напрямку усім відповідним структурним підрозділам та комунальним підприємствам», - зазначив Микола Дубовик.

Крім того, у ході засідання мова йшла про вчасне вивезення побутових відходів, покоси трави, особливо в місцях, де є рослини, що можуть викликати алергію.

Також на засідання оперативного штабу завітали мешканці району, які визначили місця, де потрібен оперативний ремонт доріг. Їхні пропозиції були внесені до протоколу для подальшого опрацювання.

Під час засідання обговорили і питання, з якими звертаються подоляни до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканців найбільше турбували питання щодо прибирання території району, стану дитячих майданчиків, покосів трави та роботи ліфтового господарства.

Представник ТОВ «Майстерліфт» повідомив, що наразі проводиться капітальний ремонт 8 ліфтів в житлових будинках за програмою «95/5», де 95% сплачує місто, 5% - громада.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.