Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

У столичній «Школі боротьби» відкрили нову тренувальну залу дзюдо

У дитячо-юнацькій спортивній школі «Школа боротьби» відбулося відкриття зали дзюдо. На урочистості з цієї нагоди завітав голова КМДА Олександр Попов, народний депутат України Ельбрус Тадеєв, видатні спортсмени та громадські діячі. У рамках відкриття чемпіон світу з дзюдо, Заслужений майстер спорту Георгій Зантарая провів олімпійський урок.

«Сьогодні місто працює над підвищенням доступності спорту. Перший крок на цьому шляху – створення необхідної інфраструктури. Відкриття кожної маленької тренажерної зали, спортивної секції чи майданчика може здаватися незначним на фоні життя мегаполісу, але щоразу – це перемога здорового способу життя над згубними звичками. Водночас ми популяризуємо саму ідею масового спорту», – зазначив Олександр Попов.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні голова Київської міської державної адміністрації подарував вихованцям «Школи боротьби» автобус.

Олександр Попов наголосив, що на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України»столична влада спрямовує максимум зусиль на розбудову сучасної спортивної інфраструктури міста, насамперед, це будівництво спортивних майданчиків та муніципальних фізкультурно-оздоровчих комплексів у кожному районі, а це надасть можливість здійснювати належну підготовку спортсменів-киян до участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

У Департаменті освіти і науки, молоді та спорту інформують, що у столиці функціонує 267 фізкультурно-спортивних клубів, у яких займаються 166 тис. осіб. Крім того, у Києві працює 78 спортивних підліткових клубів, які відвідують 8,8 тис. дітей. Також у 95 дитячо-юнацьких спортивних школах, де набули розвиток 90 видів спорту, займається понад 36,5 тис. дітей.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9889.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024