Головна  →  Новини  →  6 серпня 2019

Микола Дубовик провів нараду з питань облаштування та реновації центральної частини Подільського району (фото)

Микола Дубовик провів нараду з питань облаштування та реновації центральної частини Подільського району (фото)

6 серпня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

Під час наради обговорили актуальні сезонні питання, такі як налагодження роботи зрошувальних систем в скверах району. «Попереду ще один спекотний місяць літа, тому збереження зелених насаджень через вчасний полив залишається на часі. Отже, є нагальна необхідність в постійному підтриманні зрошувальних систем в належному стані», - зазначив Микола Дубовик.

Також однією з найактуальніших проблем залишається питання вдосконалення схеми дорожнього руху в центральній частині Подолу. У зв’язку з цим на кількісні прохання мешканців цього тижня завершили облаштування пішохідного переходу через вулиці Верхній та Нижній Вал вздовж вулиці Костянтинівської.

Також у ході наради представник КП «ШЕУ по ремонту та утриманню шляхів та споруд на них Подільського району м. Києва» доповів, що наразі закінчено капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Наталії Ужвій і незабаром розпочнуть роботи на вулицях Брестській та Мостицькій. Крім того, планується зробити поточний дорожній ремонт на вулиці Кирилівській.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024