КМДА Київська міська державна адміністрація


6 серпня 2019

Віктор Смирнов: «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані» (фото)

Віктор Смирнов: «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані» (фото)

6 серпня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Віктор Смирнов зупинився на питанні покосу трави. «Погодні умови сприяють швидкому росту трави, тому необхідно активізувати роботи з її покосу на балансових територіях комунальних підприємств», - дав доручення очільник району.

Також голова району звернув увагу присутніх на питання, пов'язані з прибиранням центральної частини району. «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані. Крім того, необхідно подбати про вчасний вивіз сміття та наявність необхідної кількості сміттєвих контейнерів і урн, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці»,- дав доручення Віктор Смирнов.

Крім того, він акцентував увагу керівників комунальних підприємств на вчасній підготовці комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Так, за словами першого заступника голови Миколи Дубовика, отримано 18 актів готовності на житлові будинки та 2 акти на заклади охорони здоров’я. «Процес підготовки до опалювального сезону просувається вперед. Не втрачаємо темпів, наша мета - вчасно підготуватись до початку опалювального сезону», - зазначив Віктор Смирнов.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про те, що тривають планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період, які планується закінчити за два тижні.

Особливу увагу Віктор Смирнов приділив питанню ліквідації розриттів після ремонту аварійних пошкоджень мереж. «Наразі в районі залишається більше 400 розриттів. Необхідно підготувати детальний аналіз проведених робіт за поточний рік щоб побачити динаміку в цьому напрямку», - дав доручення голова району.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на 6 серпня 65,9% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Крім того, він повідомив, що у серпні кияни традиційно зможуть безкоштовно обстежитись на пересувному флюорографі.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.