Головна  →  Новини  →  6 серпня 2019

Kyiv Smart City App: у Києві пройде хакатон для ІТ-фахівців

Kyiv Smart City App: у Києві пройде хакатон для ІТ-фахівців

9-10 серпня Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА та ініціатива Kyiv Smart City спільно з Асоціацією «IT Ukraine» організовують хакатон для ІТ-фахівців. Його мета – залучити найкращих спеціалістів до вдосконалення першого міського додатка Kyiv Smart City. Про це повідомили у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.

У травні цього року Департамент спільно з Kyiv Smart City презентували мобільний додаток для швидкого доступу до всіх електронних сервісів міста. Сьогодні в ньому вже можна поповнити Kyiv Smart Card та придбати QR-квиток для проїзду в міському транспорті.

«Ми проведемо хакатон для того щоб розширити функціонал Kyiv Smart City App. Команди ІТ-спеціалістів розроблятимуть сервіси, які згодом будуть доступні користувачам. Таким чином ми знайдемо найкращі та найефективніші ідеї, які допоможуть зробити додаток ще більш зручним для користувачів», – зазначив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.

Учасники хакатону працюватимуть над розділами:

  • міський транспорт (розклад руху, маршрути на карті);
  • сервіси водія (оплата паркування, пошук паркомісця, евакуація автомобіля, зарядки для електромобілів, яма на дорозі);
  • медицина (найближча аптека);
  • сучасний киянин (пункти прийому сміття, пункти прийому речей, благодійність);
  • Nextbike: карта байкшерінгу.

Команди, які посядуть I-III місце, отримають цінні подарунки від спонсорів, відзнаку «Соціально-відповідальний IT-підприємець» та окремий статус у мобільному додатку Kyiv Smart City.

Усі команди, які візьмуть участь у хакатоні, отримають пам’ятні подарунки від спонсорів та можливість працювати над подальшим удосконаленням мобільного додатку. Нагородження переможців відбудеться 10 серпня у HUB 4.0 за адресою: Ярославський провулок, 1/3.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024