КМДА Київська міська державна адміністрація


6 серпня 2019

Микола Поворозник: «У столиці відремонтують понад 800 дворів»

Микола Поворозник: «У столиці відремонтують понад 800 дворів»

Цього року у столиці відремонтують асфальтне покриття понад 800 міжквартальних проїздів та прибудинкових територій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Одним із пріоритетних напрямів роботи у програмі соціально-економічного розвитку столиці визначено ремонт асфальтного покриття у дворах. Цьогоріч на ремонт міжквартальних поїздів та прибудинкових територій із бюджету міста виділено понад 550 млн грн. Роботи завершено на 40% об’єктів в усіх районах столиці, зараз триває найбільш активна фаза виконання робіт. Тож на 70% об’єктів у Дарницькому районі роботи вже виконано, найменший відсоток виконання – 25% в Оболонському районі. На решті об’єктів ремонти ще тривають і будуть завершені до настання холодів. До речі, про стан виконання робіт дізнаюся не з паперових звітів, а особисто інспектую їх перебіг», – розповів Микола Поворозник.

Він зауважив що на багатьох об’єктах ремонт асфальту не здійснювався понад 15 років.

«Зрозуміло, що стан дорожнього покриття у таких дворах, м’яко кажучи, не найкращий. Повністю поділяю невдоволення киян із сусідніх будинків, де не йдуть ремонти. Проте запевняю, що ми плануємо за наступні роки відремонтувати усі двори, які того потребують», – зазначив Микола Поворозник.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.