Головна  →  Новини  →  2 серпня 2019

У жовтні на Kyiv Smart City Forum відзначать міста-лідери з впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру

У жовтні на Kyiv Smart City Forum відзначать міста-лідери з впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру

1 жовтня у столиці відбудеться Kyiv Smart City Forum 2019, де обговорюватимуть передові інноваційні стратегії та технології у міській інфраструктурі. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 970.

У рамках Kyiv Smart City Forum 2019 відбудеться щорічна церемонія нагородження міст-лідерів із впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру, де будуть відзначені найкращі міські проекти, громадські та державні ініціативи.

«Із року в рік ми спостерігаємо, як Smart City напрям, розпочатий столицею чотири роки тому, активно підхоплюють українські міста та ОТГ. Я впевнений, що учасники конкурсу Smart Місто продемонструють успішні проекти, які, можливо, стануть прикладом для інших громад. Адже щороку на Форумі ми збираємо кращий світовий досвід реалізації урбаністичних smart-рішень, який учасники можуть потім використовувати у своїх містах», – зазначив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.

Висококваліфіковане журі у складі найкращих урбаністів, архітекторів, бізнес-експертів України та світу оцінюватимуть досягнення міст у впровадженні інноваційних рішень та визначать найкращі проекти, громадські та державні ініціативи у наступних номінаціях:

  • Відкрите інноваційне місто
  • Найкраща транспортна модель міста
  • Найкомфортніше місто для життя
  • Місто стартапів
  • Екологічно відповідальне місто.

На конкурс Smart Місто 2019 подаються роботи у вигляді електронного листа-заявки, який необхідно заповнити та надіслати до 15 вересня.

Детальніше про участь у конкурсі – за посланням: http://forum.kyivsmartcity.com/awards.

Нагадаємо, що минулоріч у рамках церемонії столицю визнали «Найбільш комфортним містом для життя».

Kyiv Smart City Forum 2019 створить додаткові умови для налагодження співпраці київської влади та іноземних експертів у сфері інноваційних технологій, впровадження проектів із застосуванням новітніх інформаційно-комунікаційних технологій та залучення провідних компаній світу до реалізації інноваційних проектів у Києві.

Ознайомитися із детальною програмою Kyiv Smart City Forum 2019, що включатиме 8 секцій та виступи у форматі Short Talks, можна за посиланням: http://bit.ly/2Kc1LZb.

Відповідно до розпорядження, організаційне забезпечення форуму покладено на Департамент інформаційно-комунікаційних технологій.

Комплексною міською цільовою програмою «Електронна столиця» на 2019-2022 роки, передбачено проведення інформаційно-консультаційних заходів щодо реалізації міських проектів зі створення інформаційно-комунікаційних технологій та е-сервісів, популяризації та навчання користуванню е-сервісами, проведення щорічних форумів Kyiv Smart City.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024