Головна  →  Новини  →  1 серпня 2019

Юні подоляни відвідали урочисте відкриття оновленого Куренівського парку (фото)

Юні подоляни відвідали урочисте відкриття оновленого Куренівського парку (фото)

1 серпня діти та молодь Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району міста Києва відвідали урочисте відкриття оновленого Куренівського парку, яке відбувалось за участю мера міста Віталія Кличка. У дитячому автомістечку дітей зустрічала дорожня поліція, яка координувала дитячий рух на доріжках. Вихованці центру також побували в Дитячій академії швидкої допомоги, де навчилися надавати першу медичну допомогу. Дехто з вихованців відзначився знанням правил дорожнього руху для велосипедистів, а декому сподобалась пізнавальна гра від Головного територіального управління юстиції в місті Києві в межах проекту «Я маю право».

Малеча також відвідала ігрову зону «Активна країна», де з аніматорами діти танцювали, грали, ловили мильні  бульбашки.

Поділ з кожним роком стає краще. Відреставровано та оновлено ще один парк міста,  в якому з радістю будуть відпочивати його мешканці та гості столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024