Головна  →  Новини  →  1 серпня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

1 серпня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку наради головуючий нагадав присутнім керівникам комунальних підприємств, що до 15 вересня повинні бути отримані акти готовності на всі будинки району в межах підготовки до наступного опалювального сезону.  Також він заслухав начальників житлово-експлуатаційних дільниць КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва», представників управління освіти та відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини про проведення первинних оглядів теплопунктів. 

Крім того, Микола Дубовик доручив обстежити території, прилеглі до освітніх закладів на предмет наявності сухостою.

Також головуючий повідомив всім присутнім про відкриття сьогодні І лінії оновленого Куренівського парку. «Реконструйований парк дійсно вражає новим підходом щодо забезпечення комфортного відпочинку мешканців та гостей столиці. Там побудовано для дітей ціле автомістечко, щоб з дитинства їх привчати дотримуватись правил безпеки дорожнього руху», - зазначив Микола Григорович.

Серед найактуальніших комунальних питань обговорили відсутність холодного водопостачання в частині житлового будинку на вул. Петропавлівській, 13/9. За інформацією керівництва КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва», холодне водопостачання за згаданою адресою буде поновлено сьогодні.

Також під час засідання обговорили питання, з якими звертаються мешканці до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень подолян найбільше турбували питання відсутності гарячого водопостачання, ліквідації розриттів після ремонту тепломереж, відсутності каналізаційних люків.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024