КМДА Київська міська державна адміністрація


30 липня 2019

Питання щодо підготовки до опалювального сезону обговорили під час апаратної наради (фото)

Питання щодо підготовки до опалювального сезону обговорили під час апаратної наради (фото)

30 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Віктор Смирнов зупинився на питанні підготовки до опалювального сезону. «Підготовка господарств району до сталого функціонування в осінньо-зимовий період є одним з найважливіших питань, які перебувають на постійному контролі. Ми працюємо на результат, тому не втрачаємо темпів та готуємось до вчасного початку опалювального сезону 2019-2020 років - незалежно від погодних умов», - зазначив очільник району.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Він повідомив, що тривають планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період. Також він повідомив, що на вул. Костянтинівській, 36 відбувся прорив холодної води. Пошкодження мереж буде усунуто протягом найближчої доби.

Також Віктор Смирнов зосередив увагу присутніх на нагальній проблемі щодо забезпечення задовільної роботи ліфтового господарства. «Вже з серпня місяця розпочнеться ремонт ліфтів та переоснащення ліфтового господарства за програмою співфінансування ремонту житлових будинків 95/5 (95 % витрат бере на себе місто, 5 % - громада). Необхідно тримати на постійному контролі питання щодо відновлення роботи непрацюючих ліфтів на території Подільського району та не допускати простою ліфтів більше однієї доби», - зазначив він.

З питань охорони здоров’я та просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на 30 липня 65,9% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Крім того, він повідомив, що сьогодні в Києві відбудуться інтерактивні просвітницькі акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності та достовірності в опрацюванні звернень громадян, що надходять до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.