КМДА Київська міська державна адміністрація


30 липня 2019

У Подільській РДА відбулось штабне тренування щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій місцевого рівня у наслідок лісових пожеж» (фото)

У Подільській РДА відбулось штабне тренування щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій місцевого рівня у наслідок лісових пожеж» (фото)

30 липня в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації провели штабне тренування з органами управління Подільської районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної держаної системи цивільного захисту за темою: «Організація управління Подільською районною ланкою територіальної підсистеми міста Києва єдиної держаної системи цивільного захисту щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій місцевого рівня у наслідок лісових пожеж».

У ході тренування було проведено засідання комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, евакуаційної комісії, розгорнуто штаб ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Відпрацьовані питання управління і організації взаємодії органів управління і суб’єктів господарювання при евакуації населення і ліквідації надзвичайних ситуацій спричинених лісовими пожежами.

Учасники тренувань показали достатній рівень компетенції і вміння організувати роботи з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Одним із основних питань, які розглядались, був порядок організації евакуації осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення.

За результатами штабного тренування Подільська районна ланка оцінена як «в основному готова до вирішення завдань цивільного захисту».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.