Головна  →  Новини  →  29 липня 2019

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують ремонт доріг та вулиць району.

Так, в період з 15 до 22 липня дорожники виконували роботи з поточного ремонту на вулицях Сирецькій, Нижній Вал, проспекті Г. Гонгадзе, із заливки тріщин на вулиці М. Гречка, з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на вулиці Заводській.

Також шляховики продовжують в цілодобовому режимі прибирання території від піскомету та сміття, замив проїзної частини, утримання підземних пішохідних переходів, балансових доріг та тротуарів, зупинок громадського транспорту.

Усього за звітний період очищено 47 зливоприймачів, 41 оглядовий колодязь на вулицях М. Джаліля, Кобзарській, Нахімова, Введенській, В. Хвойки, відремонтовано 4 зливоприймачі та 3 оглядові колодязі на вулицях Муси Джаліля.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024