КМДА Київська міська державна адміністрація


26 липня 2019

У Києві цьогоріч вже відремонтували та оновили 24 сквери та 2 парки

У Києві цьогоріч вже відремонтували та оновили 24 сквери та 2 парки

Цього року відкрито та введено в експлуатацію 24 сквери та парки «Вінницький» та «Веселка». До кінця серпня буде завершено капітальний ремонт ще 8 об’єктів, серед яких парк «Куренівський» у Подільському районі та парк «Перемога» у Дніпровському. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований.

Наразі триває реконструкція та благоустрій таких парків: «Перемога», «Куренівський», «Совки» і третя черга парку «Наталка». У них оновлюють благоустрій – газон, доріжки, будують дитячі та спортивні майданчики, встановлюють освітлення, облаштовують велодоріжки, а також забезпечують засобами відеоспостереження або кнопками екстреного виклику. У парку «Куренівський» збудований фонтанний комплекс, у «Сирецькому» – триває будівництво сухого фонтану.

«Благоустрій і реконструкцію парків проводимо згідно європейських стандартів, за аналогією парку «Наталка». Завдання міської влади – створити комфортні умови для відпочинку в кожному районі міста, зберегти природний ландшафт із адаптованим до місцевості архітектурним стилем парку», – додав Андрій Мальований.

Відремонтовані у 2019 році об’єкти: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.