Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

«Київводоканал» просить водіїв не паркувати автомобілі на водопровідно-каналізаційних люках

У ПАТ «АК «Київводоканал» повідомляють, що за І півріччя 2013 року зафіксовано близько 30 випадків, коли припарковані автомобілі заважали аварійним бригадам оперативно ліквідувати пошкодження на водопровідно-каналізаційних мережах. Працівники не мали змоги вчасно розпочати ремонтно-відновлювальні роботи. У кожному шостому з цих випадків авто стояло на кришці колодязю і заважало своєчасно перекрити воду для усунення витоку на аварійній ділянці.

Пошкодження на мережах товариства виникають щодня і потребують швидкої ліквідації, адже без водопостачання залишаються мешканці прилеглих будинків. Таким чином у разі виникнення аварійної ситуації працівники водоканалу витрачають час на пошук власників авто для повідомлення про необхідність переставити транспортний засіб.

У зв’язку з цим «Київводоканал» звертається до водіїв з проханням обачно обирати місце для паркування, уникаючи люки, а також залишати на лобовому склі автомобіля свої контактні дані. Це дозволить аварійним бригадам більш оперативно ліквідувати пошкодження та не допустити значних втрат води і підтоплень прилеглих зон.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9888.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024