Головна  →  Новини  →  25 липня 2019

Цієї суботи в Києві відбудеться Велопарад дівчат #KyivCycleChic 2019

Цієї суботи в Києві відбудеться Велопарад дівчат #KyivCycleChic 2019

27 липня, у суботу, із 16:00 до 19:30 у столиці триватиме Велопарад дівчат #KyivCycleChic 2019. Як повідомили в «Асоціації велосипедистів Києва», це масова велопрогулянка, яка традиційно відбудеться за двома маршрутами — легким і коротким (Light), більш складним і довшим (Hard).

Під час велопараду на вулицях не передбачено перекриття руху транспорту, учасники рухатимуться колонами за правилами дорожнього руху в крайній правій смузі.

Light – 5 км: Оперний театр – вул. Володимирська вниз – б-р Тараса Шевченка – Бессарабська площа – вул. Хрещатик – Європейська площа - Майдан Незалежності – вул. Михайлівська – вул. Трьохсвятительська – парк Володимирська гірка (зупинка 2-3 хв) – Михайлівська площа – вул. Десятинна – Десятинний провулок – оглядовий майданчик на Пейзажній алеї.

Hard – 11 км: Оперний театр – вул. Володимирська – вул. Богдана Хмельницького – вул. Івана Франка – вул. Липинського – Київський Велотрек (зупинка 2-3 хв) – вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська – вул. Льва Толстого – вул. Жилянська – вул. Боженка – вул. Івана Федорова – вул. Велика Васильківська – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі – вул. Рогнідинська – вул. Велика Васильківська – вул. Скоропадського – вул. Басейна – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності – вул. Михайлівська – Михайлівська площа – вул. Десятинна – Десятинний провулок – оглядовий майданчик на Пейзажній алеї.

Як зазначають організатори події, CycleChic дослівно перекладається з англійської як «велосипедний шик». Цей стиль вуличної моди виник у Європі на противагу велосипедному спорту, через який велосипедну їзду почали сприймати як таку, що потребує спортивного одягу та «екіпірування» і доступну не для всіх. СycleChic робить акцент на «звичній» велосипедній їзді у повсякденному одязі. Цей рух покликаний переосмислити велосипед як ефективний і практичний засіб пересування, що полегшує наше життя.

Місце збору: площа біля Оперного театру (вул. Володимирська, 50).

Реєстрація на подію: https://goo.gl/forms/kzOTdz98Fg4mvmQn1.

Акредитація представників ЗМІ: [email protected], 097 793 05 69, Марина Блудша.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024