КМДА Київська міська державна адміністрація


24 липня 2019

У Подільській РДА провели заняття щодо організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних (фото)

У Подільській РДА провели заняття щодо організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних (фото)

24 липня під керівництвом військового комісара Подільського районного у м. Києві військового комісаріату підполковника  Олега Андрусенка спільно з працівниками сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи Подільської РДА проведено заняття з відповідальними посадовими особами за ведення військово-облікової роботи на підприємствах, установах і організаціях Подільського району на тему: "Організація та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних".

У занятті взяли участь працівники апарату Подільської РДА, її структурних підрозділів та представники установ, організацій та підприємств Подільського району різних форм власності.

Крім того, за власним бажанням взяли участь представники 3-х підрозділів КМДА (Департамент культури, Управління з питань цивільного захисту, Управління з питань екології).

У ході заняття працівниками Подільського районного у м. Києві військового комісаріату доведено до присутніх вимоги постанови Кабінету Міністрів України  від 7 грудня 2016 р. № 921 "Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних підприємствами, установами, організаціями та закладами освіти незалежно від їх підпорядкування та форми власності" та інших нормативно-правових актів з питань організації ведення військовозобов’язаних і призовників.

По закінченню занять працівники Подільського комісаріату відповіли на питання присутніх щодо проблемних питань ведення військово-облікової роботи, організації перевірок та проведення  стану військового обліку на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.