Головна  →  Новини  →  24 липня 2019

Діти та молодь Подільського району відвідали культурні заходи, що відбулись в бібліотеці ім. О. Грибоєдова

Діти та молодь Подільського району відвідали культурні заходи, що відбулись в бібліотеці ім. О. Грибоєдова

Діти та молодь Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району міста Києва в бібліотеці ім. О. Грибоєдова відвідали виставку живопису Анелі Кузьменко та її учнів «Душа природи у фарбу перелита».

Одних вихованців полонили картини на морську тематику, іншим сподобались натюрморти, а дехто був у захваті від триптихів.

Того ж дня в бібліотеці відбувся концерт Тетяни Шевчук, співачки та композитора, під назвою «Квітує літо у піснях», який вихованці з радістю також відвідали. Співала Тетяна душевно, лагідно й проникливо пісні на вірші сучасних українських поетів. Співочі виступи чередувалися цікавими розповідями.

У залі панувала довірлива та дружня атмосфера. Усім присутнім запам’ятався ліричний, приємний голос, зміст пісень та їх композиторське бачення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024