КМДА Київська міська державна адміністрація


24 липня 2019

Для користувачів KyivID відкрито доступ до завантаження файлів із Системи обліку публічної інформації

Для користувачів KyivID відкрито доступ до завантаження файлів із Системи обліку публічної інформації

Завантажити файли із  Системи обліку публічної інформації на офіційному порталі Києва (https://kyivcity.gov.ua/) тепер можна через Єдиний обліковий запис киянина – KyivID.

Якщо користувач не має облікового запису – необхідно зареєструватися на сайті: id.kyivcity.gov.ua, для цього достатньо вказати лише адресу електронної пошти (або номер телефону) та встановити пароль.

У разі проблем із авторизацією можна звернутися на лінію підтримки за телефоном: (044) 366-80-13 або електронною поштою: [email protected]

Нагадаємо, що система обліку публічної інформації була створена у 2012 році і, на виконання положень Закону України «Про доступ до публічної інформації», містила інформацію про документи з публічною інформацією, розпорядником якої є виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація).

Влітку 2014 року міська влада відкрила доступ громадян до документообігу. У авторизованих користувачів сайту з’явилася можливість не лише отримати інформацію про документ (як того вимагає закон), а й завантажити його (за умови, що документ не містить персональних даних громадян або іншої інформації з обмеженим доступом).

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.