КМДА Київська міська державна адміністрація


24 липня 2019

Віктор Смирнов провів щотижневу ранкову нараду на Андріївському узвозі (фото)

Віктор Смирнов провів щотижневу ранкову нараду на Андріївському узвозі (фото)

24 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів традиційну нараду на Андріївському узвозі. До участі долучились перший заступник Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

Головуючий разом з учасниками наради традиційно перевірив хід робіт з благоустрою Алеї художників, вказавши на незначні недоліки керівникам відповідних структурних підрозділів та комунальних підприємств для подальшого виправлення. Крім того, оглянув санітарний стан зелених зон, які оточують Алею художників.

Окрему увагу Віктор Смирнов приділив стану бруківки на вулиці. «Необхідно постійно слідкувати за станом дорожнього покриття на узвозі. Пощкоджену бруківку слід одразу ремонтувати, оскільки під час опадів це може призвести до більш великої площі руйнування покриття», - зазначив голова райдержадміністрації.

Під час перевірки роботи болардів директор КП «Поділ-благоустрій» В’ячеслав Назаренко доповів, що боларди в центральній частині району знаходяться в задовільному технічному стані і працюють безперебійно.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.