Головна  →  Новини  →  23 липня 2019

Під час апаратної наради обговорили актуальні питання життєдіяльності Подільського району столиці (фото)

Під час апаратної наради обговорили актуальні питання життєдіяльності Подільського району столиці (фото)

23 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

Почав нараду голова райдержадміністрації з того, що висловив свою подяку всім, хто був задіяний в підготовці та проведенні позачергових парламентських виборів. «Всі виборчі дільниці району було відкрито вчасно. Всі вони були 100-відсотково укомплектовані необхідним обладнанням, тобто все відбулось без порушень та зауважень», - зазначив Віктор Смирнов.

Особливу увагу під час наради приділили роботі ліфтового господарства. Як повідомив директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсен Крикун, мешканці 4 житлових будинків вже здали кошти для проведення ремонту ліфтів за формулою «95/5» (95 %  витрат бере на себе місто, 5 % - громада).

Також торкнулися актуального влітку питання щодо покосів трави. Як доповіла директор КП «УЗН Подільського району м. Києва» Ольга Манько, покоси зелених зон району відбуваються згідно з графіком. Їх виконують спеціальні бригади 6 днів на тиждень.

Стосовно просування медичної реформи, заступник голови Подільської РДА Віталій Волошкевич зазначив, що 65,7 % мешканців району вже обрали сімейного лікаря та підписали з ним декларацію.

Також голова Подільської РДА нагадав присутнім, що 31 липня вібудеться відкриття І черги оновленого Куренівського парку та запросив всіх бажаючих разом з дітьми його відвідати.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024