Головна  →  Новини  →  18 липня 2019

Під час робочої поїздки по району Віктор Смирнов перевірив хід виконання робіт з реконструкції дитячого садка № 151 та місце пошкодження колектора (фото)

Під час робочої поїздки по району Віктор Смирнов перевірив хід виконання робіт з реконструкції дитячого садка № 151 та місце пошкодження колектора (фото)

18 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно з начальником управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Русланом Писаруком  здійснив робочий об’їзд району.

Голова райдержадміністрації відвідав дошкільний навчальний заклад № 151, що на вулиці М.Гречка,10а, який наразі знаходиться в процесі реконструкції. Віктор Смирнов перевірив хід виконання робіт та поспілкувався з представником підрядної організації. Заплановано, що після реконструкції дитячий садок стане одним з найсучасніших в районі, збільшиться його місткість – з 6 до 8 груп, буде збудовано спортивну залу. Крім того, виконають роботи з благоустрою прилеглої території та побудують сучасні дитячі майданчики. «Коли мова йде про дітей, першочерговим критеріями у будівництві будь-яких об’єктів є безпека, комфорт та сучасність. У цілому я задоволений темпами та якістю виконання робіт. Після завершення реконструкції маленькі подоляни матимуть можливість відвідувати дитячий садок найсучаснішого рівня», - зазначив голова райдержадміністрації.

Під час об’їзду району Віктор Смирнов відвідав й місце пошкодження каналізаційного колектору на вул. Мостицькій. Його хвилювало питання строків усунення пошкодження та створення безпечних умов для учасників дорожнього руху на цій вулиці.

Голова Подільської РДА також перевірив стан благоустрою району в цілому.

За результатами робочої поїздки Віктор Смирнов надав відповідні доручення для подальшого виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024