Головна  →  Новини  →  17 липня 2019

Віктор Смирнов перевірив санітарний стан центральної частини району (фото)

Віктор Смирнов перевірив санітарний стан центральної частини району (фото)

17 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів традиційну нараду на Андріївському узвозі. До участі долучились перший заступник Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

Головуючий розпочав нараду з перевірки роботи болардів, що розташовані на вході до Алеї художників. Наразі вони в належному робочому стані. Їх мета – обмежити заїзд автомобілів на алею, створивши безпечні умови відпочинку киян та гостей столиці.

Також учасники наради перевірили благоустрій самої Алеї художників. «Не зважаючи на думки скептиків, Алея художників стала популярною в місті. Навіть зранку ми бачимо тут відпочиваючих, які милуються краєвидами столиці. Тому, наше завдання – постійно підтримувати її технічний та санітарний стан на належному рівні», - зазначив Віктор Смирнов.

Крім того, головуючий спільно з колегами перевірив стан зелених зон біля сходів, які ведуть до Пейзажної алеї. Наразі там ведуться незначні ремонтні роботи щодо відновлення освітлення.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024