КМДА Київська міська державна адміністрація


16 липня 2019

Віктор Смирнов провів нараду з питань облаштування та реновації центральної частини Подільського району (фото)

Віктор Смирнов провів нараду з питань облаштування та реновації центральної частини Подільського району (фото)

16 липня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради обговорили проекти реконструкції трамвайних ліній та скверів на Контрактовій площі та заслухали зауваження щодо них представника Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю Київської міської державної адміністрації.

Також головуючий акцентував увагу на нагальності питання щодо реконструкції вулиць Андріївської та Покровської. У зв’язку з цим директор КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню шляхів та споруд на них Подільського району» Олег Хмарський зазначив, що відбувся тендер, визначено переможця і у визначений законодавством термін буде укладено договір з підрядником.

У ході наради представник КО «Київзеленбуд» повідомив, що наприкінці поточного місяця планується завершити роботи з реконструкції Куренівського парку та його відкриття для відвідувачів. Крім того, Віктор Смирнов зазначив, що одним з ключових завдань у поточному році є початок робіт з реконструкції фонтану «Самсон».

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.