Головна  →  Новини  →  16 липня 2019

Зміни до українського законодавства, підготовку до позачергових парламентських виборів та інші актуальні питання обговорили під час апаратної наради (фото)

Зміни до українського законодавства, підготовку до позачергових парламентських виборів та інші актуальні питання обговорили під час апаратної наради (фото)

16 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради голова району нагадав присутнім колегам про те, що з 16 липня набирає чинності Закон України «Про забезпечення функціонування української мови як державної». У законі передбачений список посад, володіння та використання державної мови для яких на роботі є обов'язковим, зокрема і для державних службовців. 

Також він зазначив на необхідності належної підготовки до проведення парламентських виборів, які відбудуться 21 липня. «Виборчі дільниці повинні бути вчасно та належним чином підготовлені до позачергових парламентських виборів. Всі завдання, котрі покладено на райдержадміністрацію, мають бути виконані», - зауважив Віктор Смирнов.

Крім того, під час апаратної наради обговорили наслідки зливи, яка відбулась у неділю, 14 липня. За словами начальника відділу з питань цивільного захисту Олексія Сварковського, у районі немає значних підтоплень, однак питання тримають на постійному контролі.

З питань охорони здоров’я доповідав заступник голови Подільської РДА Віталій Волошкевич. Щодо просування медичної реформи він повідомив, що 65,5 % мешканців району вже обрали сімейного лікаря та підписали з ним декларацію.

У ході наради йшла мова й про роботу ліфтового господарства та підготовку до наступного опалювального сезону. Голова Подільської РДА нагадав, що і в цьому році він особисто вибірково перевірятиме підготовку теплопунктів до роботи в осінньо-зимовий період для забезпечення безперебійної подачі тепла в оселі мешканців району.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024