КМДА Київська міська державна адміністрація


16 липня 2019

Під час літніх канікул для юних подолян організовано розважально-пізнавальні заходи (фото)

Під час літніх канікул для юних подолян організовано розважально-пізнавальні заходи (фото)

У Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району міста Києва продовжується відпочинкова програма, в межах якої проведено три заходи.

12 липня діти та молодь зібралися на прогулянку вечірнім Києвом. Розповідь про чудові фонтани та цікаві об’єкти столиці зацікавила присутніх. Через гру у дітей та молоді розвивали навички комунікації, вміння спілкуватися.

Завзяті театрали центру 13 липня відвідали виставу «Золотий ключик» Київського академічного театру ляльок, де дуже цікаво та вдало поєднувалася гра акторів та професіоналізм ляльководів. Креативна та незвичайна режисура справила неабияке враження на вихованців центру та їх батьків.

15 липня для подолян організували екскурсію на комфортабельному трамвайчику за маршрутом «Контрактова площа – Пуща-Водиця». За вікном змінювалися яскраві картинки літньої природи, а всередині салону - жваве, активне спілкування дітей та їх батьків, творча дружня атмосфера. На 7-й лінії Пущі-Водиці учасники екскурсії відвідали православний храм, де їм розказали про значущість релігійних реліквій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.