КМДА Київська міська державна адміністрація


12 липня 2019

Український День родини відзначили у Подільському районі столиці (фото)

Український День родини відзначили у Подільському районі столиці (фото)

12 липня в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди українського Дня родини.

В.о. першого заступника голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич приєднався до привітань. «Саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Бажаю кожній родині нашого району міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові. Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть», - звернувся до присутніх Віталій Волошкевич

Напередодні свята десять родин Подільського району прийняли участь в масштабному ЛЕГОбудівництві, під час якого родинні команди спільно побудували гігантську скульптуру – Символ Києва і надпис «Місто щасливих родин».

Також для киян та гостей міста організатори підготували святкову програму з розіграшем призів, розвагами для дітей, виставку-ярмарок творчих родинних робіт та майстер-класи з народних ремесел.

Довідково: у Подільському  районні проживають більше 1000 багатодітних родин, які виховують від трьох до семи дітей. Взагалі таких дітей у нас більше 3000. Сім’ї та діти отримують пільги, передбачені законодавством України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.