Головна  →  Новини  →  11 липня 2019

Знайти улюблену роботу в «глибинах своєї душі…» (фото)

Знайти улюблену роботу в «глибинах своєї душі…» (фото)

Сотні-тисячі групових заходів щоденно проводиться центрами зайнятості та їх філіями в Україні. Усі вони такі різні, але водночас подібні і потрібні громадянам, які шукають роботу, чи тільки вчаться її шукати. Усі дають певну інформацію або розвивають навики пошуку роботи, оформлення документів, складання резюме, самопрезентацію тощо.

Сьогодні у Подільській районній філії Київського міського центру зайнятості проведено винятковий захід з унікальною людиною. Винятковий тим, що метою зустрічі із майстринею-художницею по вишивці Ніною Іванівною Гончарук було саме показати присутнім, що реалізувати себе можна не тільки шляхом працевлаштування на заявлені вакансії на ринку праці, а й зайнявшись улюбленою справою, яка переросла у самозайнятість.

«І для цього не обов’язково мати певну освіту чи отримані навички. Головне – віднайти у собі здібності чи навіть таланти і зробити їх улюбленими справами свого життя, розвиватися та самовдосконалюватися», - поділилась заслужений майстер народної творчості України, член спілки художників України «Золота палітра», лауреат Шевченківської премії, «Золота голка України» і просто успішна жінка Ніна Гончарук.

У Ніни Іванівни усе вийшло! І ось уже понад 20 років вона творить і творить дива! Адже придумана нею техніка дво-тришарової вишивки запатентована під назвою «живопис голкою» № 45030 26.10.2009 року Київським департаментом інтелектуальної власності України не має аналогів у цілому світі.

Знайомству із Ніною Іванівною фахівці та безробітні Подільської районної філії КМЦЗ завдячують соціальному партнеру – працівникам Універсальної публічної бібліотеки № 11 міста Києва, де зараз проходить 283 виставка художниці-майстрині.

Представлені на виставці картини виконані в різних жанрах, сюжетах та техніках, торкаються глибин душі кожного, хто має щастя їх споглядати, заставляють задуматись над тим, що доброго та корисного і якою своєю працею кожен з нас може принести людям, які нас оточують, місту, країні, у якій живеш, людству взагалі… А історія власного трудового шляху Ніни Гончаренко (навчання у Київському деревообробному училищі, Вінницькому торгово-економічному інституті, 30 років роботи фінансиста) показує, що починати ніколи не пізно, головне – «віднайти у глибинах душі своєї своє покликання» (цитата автора), ним жити, вдосконалюватись, нести радість та користь іншим. Тоді ваш труд буде потрібним і чесним!

Надія Кулієвич - начальник відділу профорієнтації

Подільської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024