Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

Цими вихідними на Співочому полі відбудеться fire-show

14 та 15 вересня у рамках виставки квітів «Світ дитячих мрій» у вогняному шоу вперше поєднається історія і сучасність. Кращі майстри Київського вогняного театру продемонструють одну з найяскравіших композицій fire-show «Класика і рок» із грандіозної вистави «Час вогняних легенд».

Атмосферу свята XІX століття піротехніки зможуть передати завдяки золотавому кольору салюту під музику цієї епохи. Яскравим атрибутом вогняного шоу стануть понад 30 видів різноманітних реквізитів: віяла, обручі, геометричні фігури, шести тощо. Доповнить барвистість і яскравість перфомансу хореографія акторів у неонових костюмах.

Нагадаємо, до 15 вересня на Співочому полі триває виставка квітів «Світ дитячих мрій». Організатор виставки – КО «Київзеленбуд» за підтримки КМДА у рамках оголошення Президентом України 2013 рік Роком дитячої творчості.

Увага! Початок вогняного шоу о 20:00. Вартість квитка на fire-show «Класика і рок» – 80 грн.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9874.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024