Головна  →  Новини  →  11 липня 2019

11 липня у Парку моряків відбувся ритуал пам'яті з нагоди 78-ї річниці початку оборони міста Києва у 1941 році (фото)

11 липня у Парку моряків відбувся ритуал пам'яті з нагоди 78-ї річниці початку оборони міста Києва у 1941 році (фото)

11 липня у Парку моряків біля пам’ятника Героїчній Дніпровській військовій флотилії відбувся ритуал пам'яті з нагоди 78-ї річниці початку оборони міста Києва у роки Другої світової війни. До участі у заходах долучилися ветерани, представники громадських організацій, подоляни та військовослужбовці та керівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації.

Вшанувати ветеранів прийшов в.о. першого заступника голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич. Він висловив подяку ветеранам, побажав їм міцного здоров'я та довгих років життя.

Після вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання, учасники зібрання поклали квіти до підніжжя пам’ятника морякам Героїчної Дніпровської військової флотилії, до монітора «Желєзняков», обеліска екіпажу канонерського човна «Вірний» та обеліска морякам – підводникам.

Після закінчення заходу Віталій Волошкевич поспілкувався з ветеранами.

Довідково: у Подільському районі зараз проживає 4 учасники війни, які брали участь в обороні міста Києва у 1941 році та визволяли його у 1944 році. Загальна  кількість ветеранів війни, які народились до 31.12.1932 та проживають у Подільському районі складає 1052 особи (інваліди війни 1, 2 та 3 групи – 76, учасники бойових дій – 73, учасники війни – 814, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни – 89).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024